Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το κλειθροποιείο Μιχάλης εδρεύει στην Καλλιθέα και μετράει περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης στον τομέα των κλειδαριών και ρολών.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία, την ταχύτητα, την ασφάλεια και το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε κάθε περιοχή της Αττικής. Το kleidarasmichalis παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, για την καλύτερη και κυρίως άμεση εξυπηρέτησή σας!

Ως οικογενειακή επιχείρηση που είμαστε, μας αρέσει να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας. Προς αυτή την κατεύθυνση φροντίζουμε να διατηρούμε υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών- προϊόντων κι όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τις τιμές τους.

Κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών και προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με σχετικά μικρό κόστος.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ

Το kleidarasmichalis αποτελεί ένα αναγνωρισμένο από το Σύνδεσμο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Σ.Α.Ε.Κ., κλειθροποιείο.

Μάθετε περισσότερα εδώ!

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OMEGA POINT

Ακόμη το κατάστημά μας αποτελεί ένα εξουσιοδοτημένο «Omega Point» σημείο της εταιρείας Mul-T-Lock.

Τι σημαίνει αυτό;

Ως OMEGA POINT κατάστημα έχουμε εκπαιδευτεί από τη Mul-T-Lock κι εγγυόμαστε για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των προϊόντων της. Παρέχουμε επίσης τις σχετικές εγγυήσεις για την κάθε αγορά σας.

Καθεμία τέτοια εγγύηση αφορά τη σωστή λειτουργία της κλειδαριάς την οποία μπορούν να εγγυηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα OMEGA POINT.

Back to Top