Κλειδαράς στην Καλλιθέα 24 ώρες το 24ωρο

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ψάχνετε για κλειδαρά στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας;

Κερδίστε χρόνο κι εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό του kleidarasmichalis έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 95 222 44

Ο Κλειδαράς Μιχάλης είναι ο κλειδαράς της Καλλιθέας. Το κατάστημα του βρίσκεται στην οδό Σιβιτανίδου 20 στη Καλλιθέα. Εδώ και 25 χρόνια εξυπηρετεί τη περιοχή της Καλλιθέας και τις τριγύρω περιοχές με αμεσότητα και απόλυτη συνέπεια και βρίσκει τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το προσωπικό μας είναι έμπιστο, άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο με τη τεχνογνωσία που χρειάζεται για να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν.

Εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο.  Ο Κλειδαράς Μιχάλης είναι αναγνωρισμένο μέλος από το Σύνδεσμο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Αττικής, (Σ.Α.Ε.Κ).

Ο κλειδαράς Καλλιθέας αναλαμβάνει  ανοίγματα πορτών, αντίγραφα κλειδιών, αλλαγές κλειδαριών ασφαλείας,  κλειδιά Immobilizer.

Σημαντικό κριτήριο για να μας επιλέξετε είναι το πόσο σοβαρά παίρνουμε το ζήτημα της ασφάλειας, στο οποίο επενδύουμε καθημερινά με το έργο μας.

Ο Κλειδαράς Μιχάλης συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες κατασκευής κλειδαριών και προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κάποιες από τις εταιρίες είναι Multi-t-lock, Mauer, Omega, Mottura, Disec, Cisa, Iseo κ.α.

Στο τηλέφωνο 2109522244 και στο κατάστημα μας Σιβιτανίδου 20 στη Καλλιθέα,  μπορείτε να καλέσετε το Κλειδαρά της Καλλιθέας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, η πληροφορία θέλετε, από το άνοιγμα ή ξεκλείδωμα μίας πόρτας μέχρι τη τοποθέτηση ή αντικατάσταση μίας κλειδαριάς.

Back to Top