Μένω σε ισόγειο, πώς μπορώ να προστατευτώ από τους κλέφτες;
17 Νοέ

Ίσως, να μην έχει καν περάσει από το μυαλό σου να βγάλεις ένα δεύτερο κλειδί αυτοκινήτου, αφού πιστεύεις πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να χρειαστεί. Αρχικά γιατί η ίδια η εταιρεία έχει προσφέρει ένα δεύτερο κλειδί, σωστά; Και κατά δεύτερον, γιατί θεωρείς πως αν συμβεί κάτι με το συγκεκριμένο κλειδί θα απευθυνθείς στην αντίστοιχη αντιπροσωπεία.

Γιατί χρειάζεσαι αντίγραφο του κλειδιού του αυτοκινήτου

Το kleidaras michalis όμως εξηγεί τους δικούς του λόγους για τους οποίους χρειαζόμαστε να βγάλουμε ένα δεύτερο κλειδί αυτοκινήτου, από έναν έμπειρο και πιστοποιημένο επαγγελματία κλειδαρά.

1. Τι θα γίνει αν κλειστείς έξω από το αυτοκίνητο; Και ακόμη χειρότερα, τι θα γίνει αν κλειστείς μέσα στο αυτοκίνητο. Δε θα ένιωθες καλύτερα αν ήξερες πως κάπου εκεί κοντά βρίσκεται ένα δεύτερο κλειδί που θα σε «σώσει»;
2. Υπάρχει επίσης η περίπτωση το κλειδί να κοπεί, φαινόμενο αρκετά σύνηθες. Τις ίδιες πιθανότητες δίνεις και στην απώλεια του κλειδιού.
3. Αν κάποιος διαρρήκτης πάρει μαζί με τα υπόλοιπα κλοπιμαία το κλειδί του αυτοκινήτου, τι θα συμβεί;

Σημαντικό είναι να βγάλεις το αντίγραφο, προτού γίνει κάτι από τα παραπάνω.

Θέλουμε το δεύτερο κλειδί όσο υπάρχει το πρώτο. Αν το χάσουμε, αν μας το κλέψουν ή αν κλειστούμε εκτός/ εντός του οχήματος, θα είναι ήδη αργά.

Τι πρέπει να προσέξεις

1. Να επιλέξεις έναν πιστοποιημένο επαγγελματία κλειδαρά.
2. Να απευθυνθείς στον επαγγελματία, που γνωρίζει να βγάζει αντίγραφα κλειδιών αυτοκινήτου, γιατί δεν έχουν όλη την ανάλογη εμπειρία.
3. Να ελέγξεις την καταλληλότητα του εξοπλισμού του κλειδαρά.
4. Να γνωρίζεις το μοντέλο του αυτοκινήτου και κυρίως τον τύπο του κλειδιού. Τόσο εσύ όσο και ο κλειδαράς!
5. Να μην πιστέψεις ότι το κόστος για ένα αντίγραφο κλειδιού αυτοκινήτου, εφόσον έχεις το πρωτότυπο, είναι υπερβολικά υψηλό.

Το kleidaras michalis αναλαμβάνει την έκδοση ενός αντίγραφου του πρωτότυπου κλειδιού αυτοκινήτου με χρέωση 15 ευρώ (εφόσον υπάρχει το πρωτότυπο κλειδί).

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ