Κλειδώθηκα έξω από το αμάξι!
17 Νοέ

Αν έχεις φτάσει σε αυτό το άρθρο αναζητώντας τη λύση γιατί μόλις κλειδώθηκες έξω από το αμάξι σου, καταλαβαίνουμε πως νιώθεις. Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι πόσο γρήγορα θα μπορέσεις να οδηγήσεις ξανά το αμάξι σου. Η δεύτερη, ίσως και η πρώτη, πόσο θα σου κοστίσει να ανοίξει ένας επαγγελματίας το αυτοκίνητο ώστε να μπορέσεις να μπεις μέσα.

Απευθύνσου σ’ έναν εξειδικευμένο και πιστοποιημένο κλειδαρά

κλειδαράς αυτοκινήτων

Το kleidarasmichalis.gr σού απαντάει άμεσα. Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου και κυρίως πιστοποιημένου επαγγελματία κλειδαρά. Εκείνος με τη σειρά του θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το αυτοκίνητό σου και αν θέλεις, να αποκτήσεις ένα ακόμη αντίγραφο του πρωτοτύπου για ανάλογες περιπτώσεις «απροσεξίας». Το kleidarasmichalis.gr διαθέτει την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μηχανήματα, για να εκδώσει ένα αντίγραφο κλειδιού αυτοκινήτου ανάλογα με τη μάρκα του. Όπως δηλαδή θα έκανε κι η επίσημη αντιπροσωπεία.

Τώρα, η απάντηση στο «πόσο θα κοστίσει», εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Το ζήτημα είναι περισσότερο στην κοστολόγηση της εργασίας και των υπηρεσιών, που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας κλειδαράς. Στη συνέχεια σημαντικό ρόλο παίζει ο λόγος για τον οποίο κλείστηκες έξω από το αμάξι σου. Κάθε περίπτωση έχει και διαφορετική αντιμετώπιση.

Πιθανές περιπτώσεις που σε «έκλεισαν» έξω από το αυτοκίνητο

  1. Τα κλειδιά βρίσκονται μέσα στο αμάξι. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν φορτώνουμε και ξεφορτώνουμε πράγματα στο αυτοκίνητο, όπως είναι για παράδειγμα οι σακούλες του σούπερ μάρκετ, και κάπου πέφτουν τα κλειδιά μας. Προτού σε πιάσει πανικός, έλεγξε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά και δεν ανοίγουν. Έστω και μία μικρή πρόσβαση στην καμπίνα του αυτοκινήτου, μπορεί να σου δώσει τη λύση.
  2. Έσπασε το κλειδί στην κλειδαριά. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Αν έχεις μαζί σου αντίγραφο του κλειδιού, όλα καλά. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σε αυτή την περίπτωση είναι να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το σπασμένο κλειδί στην κλειδαριά. Αν δεν έχεις, τότε ο κλειδαράς θα σου βγάλει ένα αντίγραφο με βάση τη μάρκα του αυτοκινήτου σου. Ένα κλειδί μπορεί να σπάσει από κακή χρήση, από τη φθορά του χρόνου ή από κάποιο ατύχημα.

3.Έχει πρόβλημα το χειριστήριο του αυτοκινήτου. Εδώ το ζήτημα είναι στον προγραμματισμό του συγκεκριμένου εργαλείου του αυτοκινήτου σου. Ο προγραμματισμός αποτελεί ένα επιπλέον κόστος.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ