Έχασα το κλειδί του αυτοκινήτου, τι κάνω;
17 Νοέ

Αρχικά σας προτείνουμε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τις τελευταίες κινήσεις σας με ηρεμία και να σκεφθείτε που μπορεί να έχετε αφήσει το κλειδί του αυτοκινήτου.

Για παράδειγμα μπορεί να το έχετε ξεχάσει μέσα ή πάνω στο αυτοκίνητο, να βρίσκετε σε κάποια τσέπη των ρούχων ή της τσάντας σας, να ανοίξατε το πορτπαγκάζ και να ακουμπήσατε αφηρημένοι το κλειδί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αν τώρα είστε σίγουροι ότι κλειδώσατε το όχημα και τα κλειδιά χάθηκαν μετά, κατά τη διαδρομή, ψάξτε καλά στη γύρω περιοχή.

Συμβουλή: Ένα κλειδί που χάνεται, γιατί έχει πέσει από τα χέρια ή την τσέπη μας, μπορεί να βρεθεί σε ακτίνα μέχρι και τεσσάρων μέτρων από το σημείο όπου έπεσε. Καλό είναι να έχετε αυτό το tip στο μυαλό σας, αφού θα σας διευκολύνει πρακτικά.

Εφόσον σιγουρευθείτε πως το κλειδί του αυτοκινήτου έχει χαθεί, επισκεφθείτε το kleidaras michalis για να εκδώσουμε ένα νέο κλειδί. Χρήσιμο θα ήταν να έχετε μαζί σας το δεύτερο, εφεδρικό κλειδί. Σε περίπτωση που δεν το βρίσκετε, θα χρειαστεί η κάρτα με τους κωδικούς των κλειδιών.

Η παραπάνω κάρτα δίνεται συνήθως κατά την παράδοση του αυτοκινήτου και όλων των απαραίτητων χαρτιών του. Με αυτούς τους κωδικούς μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα νέο κλειδί και να προγραμματίσουμε το immobilizer του οχήματος.

Προτιμήστε τον εξειδικευμένο κλειδαρά, που εμπιστεύεστε αφού θα έχετε το ίδιο ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα με την αντιπροσωπεία, αλλά σε χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε με το kleidaras michalis και βρείτε σύντομα το «χαμένο» κλειδί του αυτοκινήτου σας.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ