Αναβάθμιση στις κλειδαριές: Γιατί είναι απαραίτητη
17 Νοέ

Το kleidaras michalis και ο πιστοποιημένος επαγγελματίας κλειδαράς κ. Χρήστος Μιχάλης συστήνουν την τακτική αναβάθμιση των κλειδαριών ανά πέντε περίπου χρόνια (αυτό βέβαια εξαρτάται από τον τύπο της εκάστοτε κλειδαριάς).

Αρκετοί από εμάς θεωρούμε πως από τη στιγμή που έχουμε μία θωρακισμένη πόρτα, είμαστε καλυμμένοι. Στην πραγματικότητα όμως όσο εξελίσσονται τα συστήματα ασφαλείας τόσο εξελίσσονται και οι κλέφτες. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές μέσω του kleidarasmichalis.gr και συνεχίζουμε να το υποστηρίζουμε/ υπενθυμίζουμε τονίζοντας την αξία και σημασία της αναβάθμισης των κλειδαριών.

Πως να αναβαθμίσω τις κλειδαριές ασφαλείας

Όπως λοιπόν πάτε το κινητό σας για αναβάθμιση ή την κάνετε μόνος/ μόνη σας, κάπως έτσι γίνεται και η αναβάθμιση των κλειδαριών του προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Συστήνουμε τη συμβολή και συμβουλή ενός επαγγελματία κλειδαρά, τόσο για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ασφαλείας όσο και για την αλλαγή- τοποθέτηση. Ειδικά αν δεν είστε από τους τύπους, που «πιάνουν τα χέρια» τους. Η προτεινόμενη αλλαγή αφορά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές κλειδαριές.

Και τι γίνεται με το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αρχικά αν θα το κάνετε μόνοι σας ή με έναν επαγγελματία. Στη συνέχεια από το είδος της κλειδαριάς που επιθυμείτε να αλλάξετε και τέλος από το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από την τελευταία φορά που αναβαθμίσατε τις κλειδαριές σας.

Συμπέρασμα

Όταν αλλάζεις μία κλειδαριά ασφαλείας, είναι σαν να αλλάζεις την πόρτα σου. Έτσι τα επίπεδα προστασίας του σπιτιού σου ανεβαίνουν και εσύ νιώθεις πιο όμορφα και άνετα στον προσωπικό χώρο σου.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ