Επαγγελματική Στέγη και Μέτρα Ασφαλείας
17 Νοέ

Αν ετοιμάζεστε να στεγάσετε την ιδέα ή την επιχείρησή σας σ’ έναν καινούργιο χώρο, το kleidaras michalis σάς εύχεται καλή επιτυχία. Αν πάλι είστε σε φάση ανακαίνισης, φροντίστε να λάβετε υπόψη και τα μέτρα ασφαλείας ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Η πρόληψη είναι βασικό κομμάτι κάθε εργασίας και αναπόσπαστο μέρος της υλοποίησης μίας νέας ιδέας. Πάνω σε αυτή τη λογική άλλωστε, κάνετε ένα business plan πριν στήσετε μία επιχείρηση ή ένα κατάστημα.

Το δικό μας «business plan» αφορά κυρίως την προστασία του χώρου σας από επίδοξους ληστές. Σκεφθείτε μόνο τι θα γινόταν αν πηγαίνατε στο γραφείο το πρωί, έτοιμοι για δουλειά και επαγγελματικά ραντεβού και βρίσκατε το χώρο σας άνω κάτω ή έλειπε το laptop όπου είχατε όλα τα αρχεία και τις παρουσιάσεις σας; Ναι, είναι τρομακτικό. Αυτά τα δυσάρεστα απρόοπτα προσπαθούμε να προλάβουμε, συμβουλεύοντας για οικονομικές λύσεις που θα φέρουν την ασφάλεια στην επαγγελματική στέγη σας.

Ασφάλεια στον Επαγγελματικό Χώρο

  1. Ασφαλίστε το περιεχόμενο σε μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.
  2. Τοποθετήστε μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ή έστω μία καινούργια κλειδαριά ασφαλείας.
  3. Αν πρόκειται για μεγάλη εταιρεία ή αποθήκη όπου φυλάσσετε προϊόντα της δουλειάς σας, επιλέξτε ένα σύστημα συναγερμού.
  4. Τοποθετήστε κάμερες στους χώρους εισόδου.
  5. Μη δίνετε κλειδιά σε άτομα που θεωρείτε πως δεν είναι εμπιστοσύνης. Ιδανικά φροντίστε να πηγαίνετε πρώτοι στο γραφείο ώστε να μη χρειάζεται να έχουν πολλά άτομα αντικλείδι.
  6. Αν έχετε laptop και όχι desktop, καλύτερα να το παίρνετε μαζί σας φεύγοντας.
  7. Μην αφήνετε αντικείμενα μεγάλης αξίας στο γραφείο.
  8. Κλείνετε καλά τα παράθυρα και τις πόρτες κάθε απόγευμα, που σχολάτε.
  9. Τοποθετήστε καινούργια ρολά και κλειδαριές στα παράθυρα.

Bonus info

Ιδανικά έχετε μία πόρτα εξόδου με την αντίστοιχη μπάρα πανικού, για την περίπτωση άμεσης ανάγκης (σεισμός, πυρκαγιά, πλημμύρα).

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ