Τα SOS που εκπέμπεις σ’ έναν κλειδαρά
17 Νοέ

Η αλήθεια είναι ότι καλούμε τον κλειδαρά- ή ακόμη χειρότερα αρχίζουμε να αναζητούμε για κλειδαρά- όταν τα πράγματα έχουν ήδη γίνει επείγοντα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ψάχνουμε κλειδαρά γιατί έτυχε κάτι έκτακτο. Και στις δύο όμως περιπτώσεις, καλό είναι να έχουμε κάνει την κατάλληλη έρευνα από πριν. Πριν συμβεί το απρόοπτο και πριν χρειαστούμε άμεσα τη βοήθεια ενός επαγγελματία κλειθροποιού.

Τα συνήθη SOS που εκπέμπουμε…

  1. 1. Κλειδώθηκα έξω από το σπίτι/ γραφείο.
  2. Έχασα τα κλειδιά μου (σπιτιού ή αυτοκινήτου).
  3. Βρήκα παραβιασμένη την κατοικία μου και θέλω να αλλάξω κλειδαριά.
  4. Μετακομίζω αύριο και πρέπει να αλλάξω κλειδαριά στη νέα κατοικία.
  5. Χρειάζομαι άμεσα κλειδαριές ασφαλείας, γιατί σημειώθηκαν περιστατικά κλοπής στην πολυκατοικία ή περιοχή όπου διαμένω.
  6. Έσπασε το παλιό ρολό και επιθυμώ να τοποθετήσω νέα, πιο μοντέρνα ρολά στο χώρο.
  7. Δεν έχω πόρτα ασφαλείας και ψάχνω για περισσότερη ασφάλεια.

Τα παραπάνω SOS συνοδεύονται από αρκετές απορίες, τις οποίες είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε εφόσον είμαστε από τους επαγγελματίες του χώρου που διαθέτουμε- εκτός από εμπειρία- και την κατάλληλη ενημέρωση σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα προϊόντα του κλάδου.

Το kleidaras michalis βρίσκεται εύκολα- και σε προσιτή τιμή- κοντά σας, σε όποιο μέρος της Αττικής και αν βρίσκεστε, 24 ώρες το 24ωρο! Έτσι καλύπτει κάθε έκτακτο περιστατικό, αλλά και τις ανάγκες σας στον τομέα της ασφάλειας με τον πιο ολοκληρωμένο, επαγγελματικό, πιστοποιημένο και εξελιγμένο τρόπο.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ